sâmbătă, 16 aprilie 2016

Shine Festival 2016, Arenele Romane, Bucuresti - Partea 1

SHINE 2015 - editia 2, a insemnat 7000 de persoane in cele 2 zile iar festivalul a castigat premiul publicului la METALHEAD Awards si a fost denumit “Best Alternative Festival” in 2015 !

SHINE 2016 - are loc tot la Arenele Romane si e cel mai tanar si efervescent festival din Bucuresti. Pe 1 si 2 iulie si pana acum au fost confirmate trupele SUBCARPATI, ROBIN AND THE BACKSTABBERS, FIRMA, TRAVKA, FAMELESS si COMA. Alternosfera, Carla’s Dreams si Mihail se alatura festivalului, intarind afisul cu trei nume foarte iubite de peste Prut ! De asemenea, belgienii de la Boogie Belgique revin la Bucuresti pentru un show de electro-swing de zile mari !

Festivalul are motto-ul “Come & Shine” si isi doreste sa-si meninta pozitia de lider pe piata festivalurilor din Capitala si multumeste fanilor pentru votul de incredere si pentru numarul mare de abonamente vandute deja, pana acum.

Abonamentele cu preturi speciale earlybird pornind de la 45 de lei pentru 2 zile, sunt deja in vanzare in format electronic pe iabilet.ro si in toata tara in reteaua fizica iabilet.ro/retea

Niciun comentariu:

AdSense